Uncategorized

Cupola de morcovi

1. Da morcovul pe razatoarea fina, toarna suc de lamâie proaspat și ulei de masline dupa gust. Pune un praf de sare și fulgi de chili pisați în mojar. Amesteca și lasa la rece minimum 30 de minute, ca sa se întrepatrunda aromele.

2. Taie frunzele de spanac daca sunt mari, stropește-le cu ulei de masline și puțina zeama de lamâie. Pune sare și amesteca. Taie ceapa julien cât mai subțire și adauga foarte puțin oțet de mere (sau de vin alb) și sare.

3. Tapeteaza patru castronele cu folie alimentara. Așaza la baza un strat de salata de morcov, unul de ceapa și altul de spanac. Repeta succesiunea. Acopera cu folie și da la rece.

4. În momentul servirii, rastoarna castronelul pe o farfurie întinsa ca sa îndepartezi folia, presara deasupra „cupolei” semințe de susan trase la tigaie.

 

SUGESTIE. Pentru un plus de gust, adauga în salata de spanac câteva roșii cherry și puțin parmezan!

 

Salata cu cuscus

Poza principala

cupola_de_morcovi_mica.jpg

5 morcovi

300 g spanac

1 ceapă roșie mare (sau doua mici)

suc de lamâie

ulei de masline

seminte de susan

chilli

otet de mere

sare

 

Salată de mozzarella

O gustare sau o cina ușoara și plina de vitamine.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE