Cuptorul cu lemne

Restaurantul Cuptorul cu Lemne serveste mancare proaspata si gustoasa de mai bine de 10 ani. In tot acest timp si-a perfectionat servirea si a castigat clienti fideli. A introdus retete unice, iar bucatarii si pizzerii sunt pregatiti sa ateasca cele mai bune feluri de mancare.

Echipa Cuptorului cu olemne acorda atentie si celor mai mici detalii pentru a crea o atmosfera relaxanta si primitoare, dar in acelasi timp vibranta si cu un stil desavarsit. Retetele  unice sunt inspirate din bucataria romaneasca precum si din cele mai placute arome ale bucatariei internationale. 

Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri in interior si 60 de locuri pe terasa acoperita, dotata modern cu sistem de racire pe perioada verii, si sistem de incalzire pe timp racoros. Locatia este dotata cu aer conditionat precum si plasme.

Mai mult decatat atat, la Cuptorul cu lemne functioneaza permanent un salon de caricatura (clubul Caricaturistilor Sorin Postolache), unde au loc periodic vernisaje cu lucrari ale artistilor.

Poza principala

pache.jpg

Adresa
Bulevardul Pache Protopopescu, nr. 65, sector 3
Telefon
021.252.44.93

Cuptorul cu lemne va asteapta cu nenumarate reduceri si oferte speciale precum pizza low-cost de doar 9,9 lei, meniurile Happy Day, Happy Hours. Happy Night Hour.

Website
www.cuptorulculemne.com
Facebook Comments

cmanager

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE