Curry cu linte si dovleac

1. Incalzeste uleiul intr-o oala. Caleste ceapa timp de doua minute. Adauga usturoiul si praful de curry si caleste inca doua minute. Toarna zeama de legume treptat. Adauga marul si dovleacul si asteapta sa inceapa sa fiarba. Redu temperatura si lasa amestecul sa clocoteasca timp de 20 de minute sau pana dovleacul e moale.

2. Adauga lintea si lasa la fiert timp de cinci minute. Asezoneaza dupa gust si serveste cu orez. Daca vrei, poti presara frunze de menta tocate.

 

Poza principala

h_01062011.jpg

40ml de ulei de masline

O ceapa taiata

Trei catei de usturoi, zdrobiti

30g praf de curry

500ml de zeama de legume

Un mar decojit si taiat cubulete

400g de dovleac, decojit si taiat cubulete

O conserva de linte, scursa

O reteta de curry savuroasa si aromata pe care o poti prepara in doar 20 de minute. Cu acest fel de mancare iti impaci si prietenii pretentiosi si pe cei vegetarieni.
Numar de portii
4
Calorii
152 kcal
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE