Bucatarii internationale Carne Feluri principale Mancaruri Tocanite Uncategorized

Curry cu pui, cartof și fasole verde

Ia-ți doza de energie la prânz cu un preparat complet.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei floarea soarelui
  • 1 ceapă, tocată mărunt
  • 6 ciocănele de pui, tocate
  • 2 cartofi, tăiați în cuburi mici
  • 2 linguri  pastă de curry ușoară
  • 500 g de roșii passata la cutie
  • 200 g fasole verde fină
  • 150 g iaurt natural
  • orez simplu sau pâine naan, pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește uleiul într-o tigaie mare și se gătește ceapa împreună cu carnea de pui pentru 5 minute, până când ceapa devine moale.
  2. Se adaugă cartofii, pasta de curry și passata, se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se fierbe ușor timp de 15 minute.
  3. Se adaugă fasolea și un strop de apă și se fierbe timp de 10-15 minute, până când toate legumele sunt fragede, iar puiul este gătit.
  4. Se îndepărtează de pe sursa de foc și se încorporează iaurtul.
  5. Se servește cu orez fiert sau pâine naan.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE