Cutite potrivite pentru fiecare bucatarie

Text
ADVERTORIAL
Foto
fiskars.com
„Sezonul” gratarelor la iarba verde, impreuna cu familia sau cu prietenii, este in toi. Prilej de a ne bucura de natura si de relaxare, ele reprezinta, totodata, ocazia ideala pentru a-i impresiona pe cei dragi cu talentul culinar.
cutit.jpg

Pregatirea gratarului se poate dovedi o sarcina grea si de durata daca sunt folosite ustensile de bucatarie nepotrivite. Intr-o bucatarie dotata cu ustensile de calitate, precum cele din gama Functional Form de la Fiskars, munca bucatarului este semnificativ usurata iar timpul petrecut pentru pregatirea meselor este redus. Astfel, atat bucatarii mai experimentati cat si cei amatori vor putea petrece mai mult timp in compania celor dragi. Iar Fiskars vine in intampinarea demersurilor culinare, la iarba verde sau acasa, cu ajutoare de nadejde pentru orice bucatar. 

Oricare dintre noi poate transforma un gratar intr-un festin culinar! Tot ce ii trebuie este un strop de imaginatie si ustensilele de bucatarie potrivite! 

Produsele de bucatarie Functional Form au fost construite cu accent pe functionalitate si ergonomie, mizand, in acelasi timp, pe inovatie si calitate. Aceste ustensile sunt apreciate de clienti datorita detaliilor inteligente care usureaza semnificativ munca in bucatarie. 

Instrumentele de bucatarie din gama Functional Form pastreaza cele doua culori devenite deja traditionale pentru produsele Fiskars: portocaliu si negru.

Cutitele Functional Form sunt printre cele mai apreciate produse Fiskars. Acestea au fost concepute pentru utilizarea zilnica in bucatarie, cu accent deosebit pe ergonomie si siguranta, fiind prevazute cu caracteristici precum manerul Softouch® cu opritor pentru deget, foarte util pentru a preveni accidentele in bucatarie. 

Cutitele au un design modern, gama de cutite Functional Form fiind recompensata cu premiul Red Dot Design, o eticheta a calitatii la nivel international. Lamele sunt fabricate din otel japonez inoxidabil de inalta calitate, iar manerul este turnat prin injectie direct pe lama pentru a asigura o imbinare durabila si igienica. Acestea sunt usor de intretinut cu ajutorul unui dispozitiv de ascutit Fiskars sau al unei pile de ascutit.

Cutitele si ustensilele din gama Functional Form vin in spijinul bucatarilor, scurtand timpul petrecut in bucatarie, oferindu-le produse si solutii inovatoare, potrivite fiecarei actiuni in parte.

Facebook Comments

cmanager

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE