dark chocolate cake with white frosting

Taiem ciocolata in bucati mici si o punem la topit la Bain-Marie,adaugam untul,zaharul,galbenusul de ou si laptele si amestecam.Amestecam faina cu bicarbonatul si cacao si incorporam.Ungem si tapetam o forma de tort,varsam compozitia si dam la cuptor pt 45′.Intre timp preparam glazura: mixam zaharul,zeama de lamaie si albusul de ou pret de 5′ si dam la rece .Asteptam 10 ‘ timp in care se raceste un pic prajitura tort si acoperim cu glazura,decoram cu fulgi de ciocolata,fructe imbracate in ciocolata etc.
50g ciocolata amaruie
50g unt
150g zahar
un galbenus de ou
250 ml lapte
200g faina
50g cacao amaruie
o lingura rasa de bicarbonat
Pentru glazura
150 g zahar pudra
un albus de ou
zeama de la 1/2 lamaie
Daca nu aveti ce face intr-o duminica , va recomand sa pierdeti nu mai mult de 10 minute la prepararea acestui desert simplu si delicios , merita ­čśë
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE