Uncategorized

De Ziua Naţională a Greciei petrece la MEZE Taverna!

MEZE Taverna vă aşteaptă să petreceţi de Ziua Naţională a Greciei pe ritmuri de dans şi să aveţi parte de o experienţă culinară autentică.
meze_taverna_1medie.jpg

Grecii iubesc petrecerile, mai ales atunci când sunt înconjuraţi de oamenii dragi lor. MEZE Taverna, locul în care vei descoperi preparate savuroase şi o atmosferă ruptă din sufletul Greciei, vă provoacă în weekend-ul 22-24 martie să petreceţi cu prietenii o seară de neuitat. Preparatele cu specific grecesc vor marca tradiţiile Greciei, iar acordurile fine ale unei chitare pe ritmuri moderne vor contura o seară în care acestea sunt reinventate. 

 
Fiecare ţară are obiceiurile sale, în funcţie de istorie, cultură sau oamenii săi. 
Grecia este cu siguranţă o ţară care are tradiţii de neegalat şi oferă experienţe culinare magnifice. Când eşti cu prietenii în oraş fiecare moment poate fi motiv de sărbătoare. În weekend-ul care vine vei fi întâmpinat de savoarea mâncărurilor „de suflet” ale grecilor. În plus, fiecare seară aduce ceva special prin muzica grecească precum KalamatianoHasaposervikoZorba sau Zeimekiko. Petrecerea continuă până luni seară, de ziua Greciei.
 
MEZE Taverna este locul care surprinde perfect atmosfera intimă a tavernelor greceşti şi oferă consumatorilor care îi trec pragul o adevărată experienţă culinară. De la preparate din peşte şi fructe de mare, brânzeturi tradiţionale sau deserturi ca portokalopita (plăcintă grecească cu portocale) veţi avea ocazia să savuraţi preparatele greceşti. Grecii au o plăcere deosebită de a împărtăşi momentele frumoase cu prietenii lor. Fie că vorbim de gustări calde precum kalamari tiganito sau preparate tradiţionale din carne ca moussakas, veţi experimenta pe deplin „aroma” Greciei alături de cei dragi. 
 
MEZE Taverna este situat în Centrul Istoric, pe strada Nicolae Tonitza nr. 6 şi va fi deschis pentru petrecerile de Ziua Naţională a Greciei începând cu orele 20:30 de vineri, 22 martie, până luni, 25 martie. 
Facebook Comments
Taguri

samira.stefan

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE