Uncategorized

Deliciu cu zmeura

1. Într-un castron, amesteca apa înfierbântata cu cacaua cernuta.

2. Toarna laptele, esența de vanilie, gemul și amesteca foarte bine totul.

3. Separat, freaca untul cu zaharul pâna ce devine o spuma fina, adauga ouale pe rând, amestecând dupa fiecare.

4. Amesteca faina cu un praf de sare și praful de copt. Încorporeaza amestecul de cacao și apoi pe cel de oua.

5. La final, pune zmeurica spalata și zvântata. Unge cu unt tava de copt și acopera cu hârtie de copt.

6. Toarna compoziția, niveleaza ușor și da la cuptorul încins vreo 30-35 de minute.

7. Daca nu ești sigura, fa-i testul scobitorii înainte de-a o scoate din cuptor.

8. Lasa sa se racoreasca 15 minute în tava, taie în patrate potrivite și pudreaza cu zahar. În momentul servirii, pune deasupra câteva zmeurici proaspete.

 

Inghetata de casa cu zmeura si iaurt

Poza principala

deliciu_mica.jpg

200 g zmeura

250 g faina

230 g unt

130 g zahar

250 ml apa

4 oua

60 g cacao

120 ml lapte

180 g gem de zmeura

1 lingurița cu esenta de vanilie

3 lingurite cu praf de copt

unt pentru uns tava

sare

 

Spumă de zmeură

O combinație de neuitat: ciocolata și zmeura! O prajitura fina, de impartit cu cei dragi.
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE