Uncategorized

Deliciu festiv

Freaca margarina cu zaharul. Adauga putina coaja de lamaie si portocala si ouale batute cu un praf de sare. Incorporeaza faina proaspat cernuta si framanta un aluat sfaramicios. Intinde o foaie foarte subtire si coace-o pe fundul unei tavi unse cu putina margarina.

Trece biscuitii pe razatoarea mare, apoi adauga atat lapte cat sa-i inmoi putin. Pune zaharul, miezul de nuca macinat, romul, margarina inmuiata si cacaua. Compozitia astfel obtinuta intinde-o peste blatul copt si racit.

Lasa la rece aceast desert rapid pentru cel putin doua ore, dupa care taie In patrate potrivite. Uneste apoi doua patrate intre ele cu putina crema de ciocolata sau cafea.

Desert cu nuga si mascarpone

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

deliciu-festiv_400.jpg

Pentru blat:
250 g margarina
250 g zahar
1 ou
3 galbenusuri
faina cat cuprinde
coaja de lamaie si portocala
sare

Pentru crema de nuci:
300 g biscuiti populari
150 ml lapte
2 linguri cu rom
100 g margarina sau unt
200 g nuci
2 linguri cu cacao
3 linguri cu zahar pudra

Un desert care se prepara foarte rapid si care te poate scoate din incurcatura la nevoie.
Numar de portii
8
Calorii
415
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE