Descoperă tradiţiile culinare româneşti la restaurantul Bucătăraşul cel dibaci!

În perioada februarie – decembrie 2013, Bucătăraşul cel Dibaci şi Russenart Communications derulează un proiect de promovare a tradiţiilor culinare româneşti culese din toate zonele ţării.
afis-3-21.jpg

 

În cadrul acestui program de responsabilitate socială, 40 de reţete vechi româneşti vor fi obţinute de la pensiuni şi mici producători din cele 9 regiuni istorice ale României: Bucovina, Dobrogea, Banat, Crisana, Maramureş, Moldova, Muntenia, Transilvania şi Oltenia. Toate reţetele vor fi pregătite, săptămânal, la restaurantul Bucătăraşul cel dibaci şi vor putea fi degustate pe durata proiectului.

Prima regiune istorică ale cărei reţete vor fi prezentate în cursul lunii februarie este Bucovina.

In ultima zi a fiecărei luni calendaristice, organizatorii vor pregăti câte o seară specială, cu muzică folclorică şi cu degustări ale reţetelor şi băuturilor tradiţionale din regiunea promovată.

Obiectivele proiectului de responsabilitate socială “Descoperă tradiţiile culinare româneşti!” sunt identificarea şi promovarea reţetelor tradiţionale vechi şi a pensiunilor agro-turistice care le-au oferit spre publicare.

Proiectul este sprijinit de 35 de parteneri media (televiziuni, publicatii tipărite şi online, bloguri): Antena 2, Amelie.ro, Autentic Promotion, Bucatarescu.ro, Casa mea, Culinar.ro, Carticica Practică, ecuisine.ro, Descopera Romania, ele.ro, eurocadouri.com, eva.ro, Euforia TV, Food & Bar, Foodblog, Garbo.ro, Gastro Media, gustos.ro, Horeca Romania, HRB Expert, inoras.ro, jurnaldebucuresti.com, metropotam.ro, Mujer, Pap Tot, ReplicaVedetelor.ro, Retete ca la Mama, Reţetele Marianei, România liberă, România pozitivă, Senso TV, Vacanţe la ţară, WebArt, Woman TV.

Facebook Comments

Taguri

alexandra.badita

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE