DESERT CU INGHETATA, MARMELADA SI AGRISE

1. Tapeteaza o tava de copt chec cu o folie adeziva, lasand multa folie pe margini (pentru a acopri parfeul).
2. Cu mixerul, bate frisca cu iaurtul, extractul (esenta) de ciocolata si zaharul pudra pana obtinem o compozitie ingrosata, dar fara a se intari!
3. Incorporeaza bucatile de marmelada in crema de frisca. Amesteca bananele cu gemul si incorporeaza-le in crema.
4. Toarna amestecul in forma de chec, acopera-l cu folia adeziva si da la congelator timp de 4 ore.
5. Inainte de a servi, lasa acest parfé sa se dezghete (5-10 minute), apoi desfa folia. Rastoarna pe un platou, taie felii.
6. Pentru sirop, intr-o cratita, pune capsunile taiate felii si zaharul tos, pana se inmoaie capsunile si se topeste zaharul. Dupa racire, acest sirop se serveste cu parfeul.
400 ml frisca,
– 300 g iaurt,
– 200 g marmelada,
– 200 g banane, taiate rondele,
– 4 linguri gem de caise,
– 1 lingura zahar pudra,
– 1 lingurita extract de ciocolata.
Pentru sirop:
– 300 g. capsuni taiate felii,
– 3 linguri zahar tos.
Este reteta ideala pentru un desert racoritor
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments

VEVERITA

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE