Desert de fructe exotice

Cu ajutorul mixerului, bati fructele pentru piure impreuna cu zaharul tos si fisticul pisat in prealabil. Separat, bati cu mixerul frisca spuma. Piureul obtinut il incorporezi cu frisca spuma si le amesteci foarte bine. Iei 4 cupe de desert, asezi cate un strat de budinca de ciocolata, piureul de fructe si frisca pentru ornat la mijloc, presarata cu bobite de rodii si ciocolata neagra data prin razatoarea mare. Pe margini, aranjezi fructele oprite pentru ornat (mango si ananasul le presezi putin in frisca).
700 g fructe exotice, 200g ananas din compot sau proaspat (100 g pentru piure si 100 g rondele pentru ornat), 200 g mango decojit (100 g pentru piure + 100 g cubulete pentru ornat), 200 g kiwi coapte bine (100 g pentru piure +100 g rondele pentru ornat), 100 g rodie decojita (de marime medie): bobite pentru ornat, budinca de ciocolata din comert (gata preparata), 75 g fistic, 100 g ciocolata neagra.
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments

VEVERITA

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE