Desert economic

Sursa
RTV NET
Suntem în Postul Paștelui, iar prepararea unui desert ieftin și rapid poate fi o provocare, mai ales când mai sunt doar câteva zile până la salariu.
reteta_de_criza.jpg

Acesta este și motivul pentru care următoarea rețetă poate fi o interesantă opțiune pentru cei care doresc să fie inventivi cu bani puțini. Prețul total nu depășește 10 lei, în cazul în care prin casă există deja un borcan cu dulceața de fructe preferată.

 

Încearcă o altă reţetă de post: Ciuperci cu mămăligă la cuptor 

 

Dacă vrei să încerci și tu desertul economic, ai nevoie de următoarele ingrediente: un pachet mic de margarină pentru gătit (aproximativ 3 lei), un pachet de aluat de foietaj congelat (aproximativ 6 lei), un borcan de dulceață din fructele preferate (gutui, fructe de pădure, vișine, cireșe, căpșuni) și un plic zahăr pudră vanilat (aproximativ 1 leu).

Citeşte pe RTV.NET cum se prepară această delicioasă prăjitură de criză

 

Citeşte şi Burgeri din ciuperci

 

Pentru un cost mai mic, se poate folosi un borcan de dulceață primit de la bunica care știe mereu fructele preferate ale fiecăruia. În plus, el este mai natural decât produsele găsite în supermarketuri. În cazul în care dulceața nu există deja în casă, este obligatorie achiziționarea ei, la un preț de 7-8 lei borcanul. 

 

Încearcă şi Borş de lobodă

 

În funcție de preferințele fiecăruia, se folosește aproximativ jumătate de borcan de dulceață. În rețeta de față s-a folosit dulceață de gutui, puțin acrișoară, dar foarte aromată. Cu toate că este primăvară, gustul te duce cu gândul la serile de toamnă.

 

 

Facebook Comments

Mariana.F

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE