Uncategorized

Desert rapid

Curăță căpșunele de codițe și spală-le sub jet de apă rece. Presară desupra 1-2 linguri cu zahăr brun și pune-le pe foc mic până se leagă puțin sosul de fructe (10 minute). Aromatizează cu vanilie la final.

 

 

Între timp, bate frișca și încorporează crema mascarpone. Zdrobește biscuiții. Montează paharele cu desert: la bază, un strat de biscuiți, apoi sos de căpșune, crema de frișcă și mascarpone. Repetă procedura până umpli paharele. Servește imediat.

 

Tips. Dacă îți faci griji pentru siluetă, înlocuiește crema mascarpone cu iaurt de casa și renunță la zahărul brun. Acest desert rapid cu iaurt va fi la fel de delicios.

 

Mousse de căpșune

Poza principala

desert_rapid_mica.jpg

200 g biscuiți digestivi

200 ml smântână dulce

200 g mascarpone

500 g căpșune (prune, piersici sau orice alt fruct proaspat sau din compot)

zahăr brun

vanilie

 

Smoothie de capsune si mango

Un desert rapid imposibil de refuzat.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE