Diamantini-biscuiti cu faina de orez

Intr-un recipient batem oul impreuna cu zaharul,adaugam apoi untul usor topit,praful de sare si coaja de lamaie amestecand pana la omogenizare.Adaugam treptat faina ,cam jumatate iar cealalta jumatate o varsam pe masa de lucru unde trecem la framantatul aluatului,acesta va trebui sa devina compact si nelipicios.Formam 4 bile de aluat si transformam fiecare bila intr-un cilindru de 8-10 cm si cu diametrul nu mai mare de 2 cm,infasuram in pelicula alimentara si dam la rece 30′.Dupa pauza la rece tapetam masa de lucru cu putina faina si cacao si tavalim cilindrele, taiem fiecare cilindru in felii(nu prea groase de 2 cm) si punem in tava captusita cu hartie de copt.Dam la cuptorul incalzit in prealabil la 180° pret de 10-12′.Se pot servi la micul dejun,brunch sau pur si simplu cand ai pofta de ceva simplu si gustos!
Doze pt 50 de biscuiti:
200g faina de orez
60g zahar brun
75g unt
un ou
un praf de sare
coaja de la o lamaie
M-am gandit la ceva economic si rapid care vine in acelasi timp si-n ajutorul persoanelor intolerante la gluten,merita incercati,trust me!
Numar de portii
50
Calorii
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE