Uncategorized

Dieta dulce, cu banane

Sursa
Femeia de azi
Foto
shutterstock
Deşi au reputaţia că îngraşă, bananele pot fi folosite foarte eficient într-o cură de slăbire destul de rapidă, de la japonezi citire.
dieta_banane.jpg

O să te bucure regulile simple ale acestei diete şi faptul că poţi slăbi până la 5 kilograme în prima săptămână. Ca să te bucuri de rezultate pe deplin, cura ar trebui urmată cel puţin 14 zile.

Iată ce ai de făcut:

 

1 Mănâncă banane la micul dejun. Recomandarea este de 1-2 banane, pe care n-ai voie să le asociezi cu nimic. Doar apă plată la temperatura camerei.

2 Ai foarte multă libertate la prânz şi cină. Teoretic, nimic nu se schimbă în aceste două mese ale zilei. Stai departe de prăjeli şi mâncăruri cu sos şi nu mânca după ora 20.

 

Dieta pentru infecţii urinare

 

3 Îţi sunt interzise cu desăvârşire: dulciurile, produsele lactate, alcoolul. 

4 Dormi înainte de miezul nopţii. Nopţile pierdute au legătură cu obezitatea. Chiar acesta este motivul pentru care eşti obligată să termini cu cina înainte de ora 20: ca procesul de digestie să fie aproape complet înainte de culcare.

5 Ia o gustare între prânz şi cină. Ideal ar fi la mijlocul intervalului dintre cele două mese. Poate fi vorba de un fruct (chiar o banană, dacă le mai suporţi) sau de o mână de nuci crude (migdale, caju, alune-de-pădure).

 

Crema de banane

Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE