dolce soffice alle zucchine

setam cuptorul la 180 ° pt 40-45′

dam dovlecelul prin razatoare(cea mica)peste care adaugam zeama si coaja rasa de la o lamaie
intr-un vas topim margarina (la microunde sau bain-marie) si dam deoparte

amestecam faina cu praful de copt si migdalele(macinate sub forma de praf),intr-un vas batem ouale impreuna cu zaharul pana devin spuma la care adaugam treptat faina(cernuta) cu grija adaugam treptat si margarina si amestecam delicat pt a nu compromite aluatul si in sfarsit adaugam dovlecelul si continuam cu aceiasi delicatete omogenizarea tuturor ingredientelor.
Punem aluatul intr-o tava unsa si tapetata (pt cine prefera hartie de copt este optim)si dam la cuptor.

ingrediente pt 6-8 persoane
350 g dovlecei cu pulpa galbena
140g zahar brun
250g faina de orez
coaja si zeama de la o lamaie
2 oua
50g migdale
1 pliculet praf de copt
125g margarina vegetala cu continut scazut de grasime
Ideala pt o zi pe plaja,la micul dejun,la 5 a clock tea ce mai,e bun in oricare moment al zilei!
Numar de portii
8
Calorii
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE