Uncategorized

Dovleac la cuptor cu miere și nuci

1. Spală dovleacul în coajă și taie-l în jumătate și curăță-l de semințe. Feliază dovleacul după dorință.

2. Unge cu miere fiecare felie de dovleac și presară puțină scorțișoară (după gust). Așază feliile de dovleac pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptorul încins.

3. După 30 de minute, presară desupra nucă zdrobită și mai dă la cuptor alte 30-40 de minute sau până furculița pătrunde ușor în miezul de dovleac. 

4. Servește dovleacul la cuptor cu miere și nuci imediat.

 

Placinta taraneasca cu dovleac

Poza principala

dovleac_mica.jpg

1 kg dovleac

150 g nucă

scorțișoară

miere

 

Supă-cremă de dovleac (de post)

Dovleac la cuptor cu miere și nuci, un desert de toamnă delicat, gustos și aromat.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE