Dovlecei cu urdă

1. Speli dovleceii, îi tai rondele subţiri, îi sărezi și-i pui la scurs. Din unt, făină și 3 linguri cu iaurt, faci un sos alb. Pui mărar.

2. Adaugi brânza. Sărezi după gust, mai lași pe foc 5 minute. Într-un vas uns cu unt, așezi un strat de dovlecei, apoi umplutura.

3. Întinzi umplutura bine, apoi pui din nou rondele de dovlecei. Așezate ușor, una peste alta.

4. Deasupra, torni restul de iaurt bătut cu unt și presari cașcavalul. Lași la cuptor 25 de minute.

 

Supa-crema de dovlecei

Poza principala

dovlecei_mica.jpg

4 dovlecei

170 g urdă

170 g caş dulce

170 g brânză telemea

2 linguri cu făină

1 legătură de mărar

1 lingură cu unt

100 g caşcaval ras , de oaie

5 linguri cu iaurt

2 ouă

 

Tortilla cu dovlecei

Un preparat gustos, cu puține calorii, de care te poți bucura la orice masă fără să-ți faci griji pentru siluetă.
Numar de portii
4
Calorii
124
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE