Dovlecei umpluţi

1. Spală bine dovleceii, taie-i în două sau în trei și scobește-le miezul.

2. În puţină apă, pune la înăbușit miezul ras de la dovlecei, apoi ceapa și ardeii curăţaţi și tocaţi mărunt din cuţit, adaugă carnea, orezul bine spălat și un praf de sare.

3. Când a scăzut apa, umple dovleceii cu această compoziţie și așază-i într-o tavă mai înaltă.

4. Diluează bulionul cu puţină apă, pune uleiul, un praf de sare și toarnă totul peste acesti dovlecei umpluti

5. Adaugă apă cât să cuprindă dovleceii până la jumătate și dă la cuptor pentru 30-40 de minute.

 Chiftelute de dovlecei

Legume pe pat de orez

Poza principala

dovlecei_umpluti_mica.jpg

300 g carne tocată de vită

4 dovlecei

2 ardei capia

1 ceapă

2 linguri cu orez

1 lingură cu bulion

1 lingură cu ulei de măsline

sare

 

Ciuperci umplute cu legume

Un preparat foarte gustos și cu foarte puține grăsimi, dovleceii umpluti sunt ideali pentru regim.
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE