Uncategorized

Drob de miel cu praf de curry

1. Potriviti cuptorul la 180 de grade. Puneti painea intr-un blender si mixati-o pana obineti firimituri fine. Puneti-le intr-un castron.

2. Taiati carnea, indepartanad eventuala grasime si puneti-o in blender, alaturi de ceapa, usturoi, mar si praful de curry. Mixati pana ce obtineti o pasta omogena, apoi adaugati oul, firimiturile si condimentele, amestecand inca o data. Puneti si chutney-ul si mixati.

3. Puneti intreaga compozitie intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Acoperiti cu folie de aluminiu si coaceti pentru 30 de minute. Scoateti folia si mai lasati la cuptor inca 10 minute. Lasati sa se raceasca in tava pentru 10 minute.

Serviti cald sau rece, cu salata.

Poza principala

rexfeatures_1389703s_mica.jpg

90 g paine
350 g maruntaie de miel fierte (reci)
1 ceapa, tocata
2 catei de usturoi, zdrobiti
1 mar, taiat in sferturi
1 lingurita praf de curry
1 ou
sare si piper negru proaspat macinat
1 lingura de chutney (oricare va place)

Drob de miel asezonat cu putin curry… cat sa obtinem o aroma dementiala. De incercat!
Numar de portii
4
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE