Drob de porc

Curata maruntaiele, dupa care spala-le si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Dupa ce au fiert, scurge-le si trece-le prin masina de tocat impreuna cu ceafa si paine inmuiata in apa si stoarsa bine.

Adauga ceapa tocata fin si calita. Lasa sa se racoreasca putin. Toarna treptat ouale, batute bine cu smantana.

Compozitia astfel obtinuta toarn-o in tavi de chec unse cu ulei. Lasa drobul de porc la cuptor, la foc moderat, pana capata crusta.

Reteta ardeleneasca. Tochitura ardeleneasca

Lebar

Revista BUCATARIA DE AZI

Poza principala

drob_de_porc400.jpg

3 kg maruntaie de porc (ficat, plamani, splina, rinichi)
300 g ceafa de porc
2 oua
3 cepe
2 linguri cu smantana
2 linguri cu unt
2 felii de paine
ulei, sare, piper

Iata o gustare cu drob de porc pe care o poti servi rece, cu ceapa rosie si mamaliga.
Numar de portii
6
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE