Dulceata tutti frutti

Speli bine toate fructele, apoi le lasam sa se scurga. Cureti merele de coaja, scoatem samburii, le taiem felii.Gutuile le taiem felii si le scoatem samburii.Rupem bobitele de pe ciorchine, Curatam portocalele si le feliem.Cantarim fiecare fel de fructe si le punem in vase separate.Pregatim zaharul ccare reprezinta greutatea toatala a fructelor.Pregatim un sirop din zahar si apa si il lasi sa fiarba pana incep sa apara bule. Primele la fiert punem gutuile, adaugam merele, bobitele de struguri si portocalele. Fiecare ftuct urmator se adauga dupa ce precedentul incepe sa fiarba.L nevoie luam spuma.Torni dulceata fierbinte in borcane sterilizate si incalzite, apoi le acoperim imediat.
700 g struguri (bobite fara samburi)
– 700 g mere (felii fara samburi)
– 700 g portocale (felii) decojite
– 700 g gutui (felii fara samburi)
– 2,8 kg zahar
– 800 ml apa
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments

VEVERITA

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE