Ecleruri cu somon afumat

1.Se incalzeste cuptorul la 150 ° C .
2.Se prepara un aluat pentru ecleruri. Se captuseste o tava cu hartie de copt , pe care se pune aluat in asa fel incat sa formeze un ecler lunguet de 14 cm. fiecare.Se lasa spatii intre ele.

3.Se coc timp de 50-55 de minute. Se scoate hartia de copt si se lasa sa se raceasca.

4.Se pregateste umplutura: se amesteca mascarpone cu crema de branza, sare, marar tocat, condimente pentru somon și jumatate din cantitatea de somon ,taiat cuburi.

5.Cand formele de ecler s-au racit, se taie in jumatate pe lungime, se umplu cu crema de somon si se acopera cu cealalta jumatate de ecler.

6. Feliile de somon ramase, se taie dreptunghi si se acopera cu ele eclerurile umplute.Pana la servire, se tin la rece.
Pofta Buna!

3 felii de somon afumat,
350 g aluat pentru ecleruri,
150 g mascarpone,
2 lingurite de crema de branza,
1 legatura de marar,
1 varf de cutit de sare,
1 varf de cuțit de amestec de de condimente pentru peste;
Este un delicios aperitiv de sarbatorile de iarna.
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments

Roda45

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE