eCuisinistul lunii octombrie

Pentru ca voi sunteti cei mai importanti pentru noi, incepand de luna aceasta vrem sa va multumim in mod special.
ecuisinistullunii_oct.png

Stim ca reinventati alaturi de noi, zi de zi, placerea de gati. eCuisine este un proiect inceput pentru voi si suntem mandri sa va avem alaturi.

In semn de multumire, incepand de luna aceasta demaram sectiunea eCuisinisti de top. Luna de luna, acesta este locul in care va vom rasplati virtual, speram pe cat mai multi dintre voi, pentru loialitate, creativitate si cuvinte frumoase.

Vom alege, deci, lunar una sau mai multe fotografii de pe contul nostru de Facebook, care reprezinta punerea in practica a unei retete de pe site (sau o adaptare a uneia dintre ele), autorul capodoperei gastronomice fiind rasplatit cu titlul de eCuisinistul lunii.

Si pentru ca vrem sa ne cunoastem mai bine, vom intervieva, tot luna de luna, cate un eCuisinist de pe site sau de pe Facebook, care ne va fi dovedit ca este alaturi de noi.

Premiantul lunii

eCuisinistul lunii octombrie esteeeeee: Nicoleta Bucataru! Nicoleta ne-a dovedit, inca de la inceputurile noastre timide, ca este alaturi de noi in fiecare zi. Ne-a aratat ca am reusit sa o inspiram, a crescut o data cu noi, i-am vazut retetele devenind din ce in ce mai aratoase si, suntem convinsi, mai gustoase. Ii multumim Nicoletei pentru increderea pe care ne-a acordat-o din prima clipa. Felicitari, Nicoleta!

Retetele Nicoletei din octombrie:

Mississippi Mud Pie – reteta originala AICI

Prajitura cu morcovi si migdale – reteta originala AICI

 

Facebook Comments

Admin

Comentarii

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE