Uncategorized

Editia speciala Cocktail Macarons Madame Lucie isi da intalnire cu gelato La Delicii

Text
ADVERTORIAL
Va plac cocktailurile? Dar ideea de a ne fi servite in forma de macarons, alaturi de o gelato autentica?
macarons_cocktail.jpg

Acest scenariu este posibil, odata cu lansarea noii editii speciale Cocktail Macarons Madame Lucie, inaugurata luni, 21 mai 2012, la gelateria La Delicii din Centrul Istoric.

Madame Lucie a pregatit o colectie nonconformista si decadenta de 6 Cocktail Macarons cu alcool: Mojito, Piña Colada, Sex on the Beach, Cosmopolitan, Cuba Libre si Tequila Sunrise, perfecte pentru serile tarzii si doritorii de petreceri.

Noile Cocktail Macarons, dar si celelalte sortimente de macarons Madame Lucie sunt disponibile pentru vanzare si in gelateria La Delicii, incepand cu 22 mai 2012. Macarons Madame Lucie se vand individual, dar si in cutii de 4, 9 sau 18 bucati. Ele acompaniaza inspirat autentica gelato La Delicii, pregatita artizanal, chiar sub ochii pofticiosilor de dulce si cautatori de racoare in arsita verii.

Brandul Madame Lucie s-a lansat in luna mai 2010. Macarons se pregatesc zilnic, dupa o reteta originala, in laboratorul propriu din Bucuresti. Acest desert are o istorie impresionata, care incepe in secolul VIII, atunci cand a fost creat in manastirile venetiene, si continua sa fascineze si in prezent. Este in mare voga in Franta si in lume, fiind intalnit frecvent in filme si pictoriale de moda sau lifestyle.

La Delicii reprezinta o simfonie a gusturilor, un loc in care este vorba despre intreaga cultura care se creeaza in jurul unei gelaterii. Ingrediente proaspete, alese cu grija si atentie in armonizarea lor, dar si un laborator cochet in care produsele se pregatesc chiar sub ochii clientilor, garanteaza o experienta a unei gelato autentica si plina de savoare. Meniul contine gelato pentru toate gusturile: de la inghetata de casa, deserturi, cocktails&cafea pana la gelato pentru diete, dar si din legume&plante aromatice.

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE