Concursuri Uncategorized

Electrolux aduce 90 de ani de experienta culinara la Cannes

Text
ADVERTORIAL
Electrolux aduce 90 de ani de experienta culinara la „cea mai importanta cina anuala din Franta”, in cadrul Festivalului de Film de la Cannes, alaturi de bucatari renumiti.
electrolux.jpg

In Pavilionul Electrolux Agora va avea loc cina din cadrul galei oficiale de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes 2012, precum si mesele de pranz la care juriul va delibera. Bruno Oger, bucatar cu doua stele Michelin si partener Electrolux, considera ca acesta este „cel mai important eveniment culinar anual din Franta”.

„Experienta de la Gala Festivalului de Film de la Cannes impune un parteneriat cu bucatari profesionisti care sa poata atinge cele mai inalte standarde posibile”, a declarat Frederique Pirenne, Europe PR Director al Electrolux. „Bucatarii parteneri invitati de Electrolux la Cannes si-au castigat distinctiile si au devenit renumiti la nivel mondial datorita faptului ca s-au putut baza pe aceleasi echipamente precum cele disponibile acum in Pavillionul Electrolux Agora, ceea ce le asigura suportul necesar pentru a lucra intr-un mediu de incredere.”

Bucatari premiati, la Festivalul de Film de la Cannes editia 2012
Fiind furnizorul preferat de 50% dintre restaurantele recunoscute de Ghidul Michelin in Europa, Electrolux va aduce laolalta trei bucatari renumiti, care utilizeaza zilnic echipamente Electrolux in bucatariile lor profesionale. Este vorba despre Bruno Oger, distins cu doua stele Michelin (Franta), Rasmus Kofoed, castigatorul medaliei de aur in cadrul Bocuse d`Or (Danemarca) si Tommy Myllymaki, castigatorul medaliei de argint Bocuse d`Or (Suedia), care vor lucra alaturi de renumitul sommelier Jens Dolk (Suedia).

Bucatarii vor gati pentru o lista de invitati de prima clasa, printre care se numara: Ewan McGregor, Diane Kruger, Jean Paul Gaultier – toti parte a juriului festivalului din acest an.

Electrolux la Cannes

Pavilionul Electrolux Agora este cea mai mare structura construita temporar pe Croazeta, fiind asamblat in doua saptamani de 51 de oameni. Agora este ancorata prin 21 de piloni de beton, cantarind cate 3 tone fiecare, ceea ce inseamna de doua ori mai mult beton decat cantitatea utilizata pentru toate celelalte pavilioane de la Marché de Film (excluzand Canal +), pentru care au fost sapati 7-8 metri in pamant.
 
Rasmus Kofoed

Castigator al premiului Bocuse d`Or si al unei stele Michelin, este Head Chef si co-proprietar la Geranium in Copenhaga. Stilul sau de gatit este influentat de mostenirea sa scandinava, acesta cautand sa creeze experiente culinare care implica toate simturile. Light, lucida si dinamica, viziunea lui Rasmus a facut ca restaurantul sau sa fie desemnat printre primele 50 cele mai bune restaurante din lume in 2012, aducandu-i de asemenea si medalia de aur la prestigiosul concurs Bocuse d`Or, echivalentul culinar al Jocurilor Olimpice.

Bruno Oger

Bucatar francez multi-premiat, detinator a doua 2 stele Michelin, desemnat de asemenea Cel mai Bun Bucatar Francez al Anului, Bruno Oger pregateste mancaruri care pot fi caracterizate prin gust, pasiune, placere si imaginatie, inspirate de aromele mediteraneene si produsele locale. Desemnat sa conduca bucatariile Hotelului Majestic la varsta de 29 de ani, acesta a fost distins cu primele doua stele Michelin. Cand si-a deschis propriul restaurant, prestigiosul Villa Archangel, acesta a beneficiat de rara distinctie de a primi doua stele Michelin in mod direct.  Villa Archangel este in prezent un loc elegant si indraznet unde poti cina la Cannes.

Tommy Myllymaki

Tommy Myllymaki a fost numit Bucatarul Anului 2007 in Suedia si a castigat argintul la Lyon in cadrul Bocuse d`Or pe 26 ianuarie 2011.
Ca Head Chef si/sau co-proprietar al unor localuri din apropierea orasului natal Katrineholm, Suedia, Tommy pune accent pe utilizarea produselor si aromelor locale pentru a-i suprinde pe oaspetii sai cu neasteptate combinatii scandinave, autentice si pure.

Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE