Fagottini con crudo e ripieno morbido

Asezam pe o farfurie 2 felii de prosciutto(orizontal) si alte 2(vertical)astfel incat sa putem forma un pachetel si dam deoparte.Pt umplutura:punem parmezanul intr-un bol si il amestecam cu uleiul si nucile tocate marunt,adaugam piper dupa gust si amestecam pana se formeaza o crema.Taiem boabele de struguri pe jumatate si scoatem samburii .Trecem la prepararea pachetelelor.In centrul feliilor de sunca formam o biluta din 4 boabe de struguri peste care adaugam o lingurita de umplutura(crema)inchidem pachetelele cu o scobitoare si ungem cu putin ulei de masline.
Pt 4 persoane
150g prosciutto crudo(de Parma)
70g branza(parmiggiano sau pecorino)
4 nuci
60g ulei de masline
piper negru proaspat macinat
16 boabe de struguri(alb de masa)
Irezistibil ,rapid si atent la silueta,este ideal la ceas de seara fiind foarte,, easy,,de preparat si de ce nu de …papat:)
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE