Fajitas cu legume si carne de vita

fajitas_cu_legume_si_carne_de_vita400

Speli ardeii grasi si ii tai in fasii subtiri. Speli ardeiul iute si il toci marunt. Oparesti rosiile, le scoti semintele si le tai in bucatele. Cureti ceapa si o tai in felii subtiri.

Pui carnea pe gratar, o rumenesti pe ambele parti, o dai cu sare si piper si o stropesti cu ulei.

Intr-o tigaie, incingi 3 linguri de ulei in care calesti ceapa si ardeii 5 minute.

Adaugi rosiile, acoperi cu un capac si lasi la inabusit inca 5 minute. Pui ardeiul iute si patrunjelul, condimentezi cu sare si piper. Intre timp, incalzesti foile de tortilla in cuptor, la 200°.

Tai carnea in fasii subtiri si impreuna cu sucul lasat in gratar o amesteci cu legumele. Umpli tortilla cu amestecul de carne si legume, le stropesti cu smantana, le rulezi si le aduci la masa imediat.

Poza principala

fajitas_cu_legume_si_carne_de_vita400.jpg

400 g muschiulet de vita
1 ardei gras rosu mare
1 ardei gras verde mare
1 ardei iute mic
3 rosii
2 cepe mari albe
1 lingura de patrunjel tocat fin
ulei de floarea-soarelui
sare
piper
smantana
8 bucati tortilla gata preparate (gasesti pachete cu 8-10 bucati in supermarket, la raionul de panificatie)

Daca iti place carnea de miel mai mult decat cea de vita, foloseste-o (insa mai slaba) fara grija.
Numar de portii
4



Comentarii

comentarii

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

Articole recente

PUBLICITATE