Prajitura fantezie

 

1.Topeste ciocolata la bain-marie. Adauga cafeaua si las-o sa se raceasca.

2.Separat, bate ouale cu zaharul pana obtii o crema spumoasa. Incorporeaza faina amestecata cu praful de copt, alternand cu ciocolata topita. Compozitia astfel obtinuta, toarn-o într-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Lasa la cuptor, la foc moderat, 30-35 de minute. 

3.Intre timp, bate untul cu zaharul si esenta de vanilie. Adauga ciocolata alba, topita si amestecata cu smantana. Taie blatul de tort în doua pe lungime si insiropeaza-l cu cafeaua aromata cu esenta de rom. 

4.Intre blaturi, intinde o parte din crema, iar ce ramane pune deasupra si pe margini. Toarna cele 100 g de ciocolataa alba topita si lasa la rece minimum trei ore, pentru a se întrepatrunde aromele. Decoreaza aceasta prajitura dupa bunul plac.

Negresa cu cafea

Tarta cu ciocolata

Poza principala

2ret2f.jpg

 

100 g ciocolata menaj alba

3 ceşcute cu cafea preparata

esenta de rom

Pentru blat:

125 g ciocolata menaj neagra

4 oua

80 g faina

1 plic praf de copt

80 ml cafea preparata

125 g zahar pudra

Pentru crema:

150 g ciocolata menaj alba

100 g zahar pudra

200 g unt

2 linguri cu smantana dulce

esenta de vanilie

Combinatia dintre ciocolata alba si cea neagra este absolut fantastica.
Numar de portii
8
Facebook Comments

samira.stefan

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE