Fasole verde cu parmezan

1. Gatiti fasolea verde intreaga intr-o cratita cu apa fierbinte pana cand devine moale. Scurgeti bine si serviti pe o farfurie, alaturi de un bol mic ce contine uleiul si otetul balsamic, amestecate. Asezonati cu sare si piper.

2. Taiati foarte subtire (cu un curatator de legume) fasii de parmezan si puneti-le peste fasolea verde. Serviti fierbinte.

Ciorba de fasole verde

Rulouri cu presto de anghinare si fasole verde

Poza principala

rexfeatures_716007c_mica.jpg

150 fasole verde
1 lingura ulei de masline
1-2 lingurite de otet balsamic
sare de mare si piper negru macinat
15g parmezan

Rapid si usor fasolea verde cu parmezan este perfecta daca o servesti ca atare sau ca garnitura la friptura voastra preferata.
Numar de portii
2
Calorii
99
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE