Uncategorized

Feta si masline marinate in rozmarin

Taiati feta cubulete si rosiile feliute. Asezati in borcan, in straturi, branza, rosiile si maslinele si adaugati rozmarinul si piperul boabe. Turnati uleiul de masline, asigurandu-va ca nu raman goluri de aer si ca uleiul acopera toate ingredientele. Sigilati borcanul.

Tineti la frigider cel putin o saptamana inainte de a servi. Pastrata in frigider, branza va rezista intre 4 si 6 saptamani.

Poza principala

rexfeatures_508549h_mica.jpg

200 g branza feta
6 rosii deshidratate
300 g masline verzi si maronii
1 lingura piper negru boabe
ramurele de rozmarin
200-300 ml ulei de masline

Pentru a obtine savoarea maxima, freaca rozmarinul intre degete inainte de a-l pune in mancare sau taie-l marunt.
Numar de portii
1 borcan 500 ml
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE