Uncategorized

Fetuccini la cuptor cu pui, bacon si ciuperci

Fierbeti pastele intr-o cratita mare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurgeti-le cand sunt gata.

Incingeti o lingura de ulei intr-o tigaie. Puneti ceapa si baconul si prajiti, amestecand din cand in cand, pana cand ambele s-au rumenit. Scoateti-le din tigaie si puneti-le deoparte, intr-un bol.

Readuceti tigaia pe foc si puneti uleiul ramas. Adaugati puiul si prajiti pana cand carnea este rumenita. Puneti apoi usturoiul si ciupercile, amestecand bine, apoi luati tigaia de pe foc si puneti-o deoparte.

Preincalziti cuptorul la 230 de grade.

Topiti untul intr-o cratita, apoi puneti faina, amestecand continuu. Cand compozitia incepe sa faca bule, continuati sa fierbeti pentru aproximativ 40 de secunde. Adaugati zeama de pui si laptele si dati focul mai tare. Nu va ingrijorati daca se formeaza cocoloase, ele ar trebui sa dispara daca amestecati temeinic. Continuati sa fierbeti pana cand sosul se ingroasa. Luati apoi cratita de pe foc, adaugati branza cheddar, sare si piper si amestecati.

Adaugati apoi baconul, ceapa, puiul, salota si pasta, amestecand dupa fiecare adaugare.

Puneti intregul amestec intr-un vas de Yena si presarati pe deasupra mozzarella si branza cheddar.

Coaceti pentru 15-20 de minute, pana cand suprafata este aurie. Lasati se se odihneasca 5 minute inainte de a servi.

Poza principala

chicken-and-pasta-bake__400.jpg

160 g paste fetuccini
sare
15 ml ulei de masline
1 ceapa mica, taiata fin
60 g bacon, taiat fin
350 g piept de pui, taiat bucatele mici
2 catei de usturoi, zdrobiti
100 g ciuperci, taiate mic
60 g unt
38 g faina
375 ml zeama de pui
335 ml lapte
40 g branza cheddar, rasa
piper negru proaspat macinat
40 g salota
Topping
60 g mozzarella, rasa
60 g branza cheddar, rasa

Aceasta reteta de paste va fi pe gustul tuturor membrilor familiei.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE