Uncategorized

Ficaței de pui cu legume

1. Curața ficațeii de pielițe, trece-i printr-un jet de apa rece și pune-i la scurs într-o sita.

2. Între timp, curața ardeii de semințe și cotor și taie-i în fâșii. Ceapa tai-o julien, iar marul taie-l în felii potrivite.

3. Încinge 2-3 linguri cu ulei și pune ceapa, iar dupa câteva minute, adauga ficațeii și amesteca. Când sunt aproape gata, toarna vinul și lasa pe foc sa se evapore alcoolul.

4. Adauga ardeii și marul, sareaza și pipereaza dupa gust și lasa câteva minute, cât sa se înmoaie legumele. Servește imediat.

 

SUGESTIE. Dupa ce s-a încins uleiul, calește 2-3 caței de usturoi feliați și scoate-i înainte de a adauga celelalte ingrediente, ca mâncarea sa nu capete gust amar.

 

Ficatei de pui cu struguri si ciuperci

Poza principala

ficatei_mica.jpg

400 g ficatei de pui

2 ardei grasi (roșu și galben)

1 mar ionatan

50 ml vin alb

1 ceapa

sare

piper

 

Paté de ficat

ulei

Gust placut, arome îmbietoare… o cina minunata!
Numar de portii
2
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE