Uncategorized

Ficatei de pui cu struguri si ciuperci

1. Taiati ficatelul in bucati egale si asezonati.

2. Rupeti prosciutto in bucatele, apoi prajiti-l putin intr-o tigaie incinsa, pana incepe sa se rumeneasca.

3. Topiti jumatate din cantitatea de unt in tigaie si prajiti ficatelul pentru 3-5 minute pe fiecare parte. Ficatelul ar trebui sa ramana rozaliu in centru. Luati-l din tigaie si tineti-l la cald.

4. Adaugati restul de unt in tigaie, apoi ciupercile si sotati pentru 5 minute, pana ce acestea din urma se inmoaie.

5. Turnati vinul, aduceti la fierbere si lasati-l apoi sa scada si sa se ingroase. Puneti ficateii inapoi in tigaie, apoi adaugati strugurii, amestecand pentru vreo 2 minute.

Serviti totul pe paine prajita, cu prosciutto.

Poza principala

rexfeatures_1039722e_mica.jpg

400 g ficatei de pui
sare si piper negru proaspat macinat
4 felii prosciutto
60 g unt
100 g ciuperci, taiate
6 linguri vin rosu sec
150 g struguri verzi, taiati
Pentru servire:
4 felii groase de paine alba, prajita
nasturel

Iata o reteta delicioasa cu ficatei de pui si struguri.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE