Ficăţei pane

 

1.Bate ouăle cu un praf de sare și piper.

 

2.Spală bine ficăţeii de pui și curăţă-i de pieliţe. Pune-i apoi într-un castron cu lapte.

 

3.După 15 minute, trece-i prin făină, ouăle bătute și pesmet. Prăjește-i apoi în baie de ulei încins.

 

4.Scoate-i pe hârtie absorbantă, după care condimentează-i cu sare dacă mai este nevoie.

 

5.Servește-i cu piure de cartofi și salată verde cu roșii și castraveţi proaspeţi.

 

Poza principala

ficatei_pane_mica.jpg

1 kg ficăţei de găină

500 ml lapte

2 ouă

2 linguri cu pesmet

2 linguri cu făină

ulei

sare

piper

Arătoşi, gustoşi şi deloc greu de preparat, ficăţeii pane sunt antreul ideal!
Numar de portii
4
Calorii
115
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE