Ficăţei în sos de vin

1.Curăţă ficatul de pieliţe, după care rumenește-l în puţin unt. La final, condimentează-l cu sare și piper.
 
2.Separat, topește o lingură cu unt și rumenește făina. Stinge cu vin, în care adaugă o foaie de dafin și puţin cimbru.
 
3.După ce a dat în câteva clocote, pune pasta de tomate dizolvată în puţină apă.
 
4.Toarnă sosul peste ficăţei și acoperă cu o foaie de hârtie unsă cu unt. Lasă la cuptor să fiarbă înăbușit câteva minute.
 
5.Servește ficăţeii în foi de clătită sau de plăcintă rumenite ușor.

Poza principala

ficatei_in_sos_de_vin_mica.jpg

750 g ficăţei de pui
50 g unt
1 lingură cu făină
1 pahar cu vin
1 lingură cu pastă de tomate
sare
piper
1 foi de dafin
cimbru

O cină ușor de preparat, apetisantă și gustoasă.
Numar de portii
4
Calorii
205
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE