File de peste cu spanac

1: Caleste ceapa in doua linguri cu ulei. Cand se inmoaie, adauga spanacul. Pune o ceasca de apa si lasa-l la foc foarte mic sa fiarba. Dupa ce s-a dezghetat si incepe sa fiarba, adauga cinci catei de usturoi pisat. Lasa pe foc sa fiarba.

2: Intre timp, spala pestele, da-l cu sare, piper si stropeste-l cu putin ulei de masline. Pune-l la fript intr-o tigaie, apoi scoate-l pe un platou. Decojeste rosiile, taie-le cubulete si amesteca-le cu restul de usturoi pisat, o lingura cu ulei de masline, sare si busuioc tocat.

3: Stinge focul la piureul de spanac, apoi pune cate o lingura sau doua pe patru fileuri de peste. Pune deasupra inca o bucata de peste, iar peste aceasta, rosiile usturoiate. Serveste cu garnitura simpla de orez fiert.

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

file_de_peste_cu_spanac_400.jpg

8 fileuri de peste (cod sau salau)
500 g spanac congelat
10 catei de usturoi
3 rosii
1 ceapa
3 linguri cu ulei de masline
frunze de busuioc proaspat

Iata o modalitate eficienta si delicioasa de a gati pestele.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE