File de porc italienesc

1. Portioneaza bucata de carne de porc si prajeste-o pe toate partile. Asezoneaza cu sare si piper.

2. Cu un cutit, cresteaza carnea si impaneaz-o cu felii de salam, rosii taiate si rozmarin.

3. Taie ardeii si arunca semintele. Curata ceapa si taie-o felii. Combina ardeii cu ceapa si pune ulei, sare si piper.

4. Pune legumele in jurul carnii si lasa la cuptor timp de aproximativ 20 de minute la 200 de grade Celsius. Se serveste cu paste cu legume.

Poza principala

h_00445900---porc-400.gif

1 muschi file de porc, aprox 500g
1 lingura de unt, margarina sau ulei
1 lingurita de sare
1 lingurita de piper
50g de salam
5 rosii deshidratate
rozmarin proaspat
3 ardei rosii sau galbeni
6 salote
2 linguri de ulei de masline
sare, piper

Un mod sanatos de gati carnea de porc. Ai tai vor fi cu siguranta impresionati.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE