Uncategorized

Fiskars FunctionalForm te inspira sa incerci lucruri noi si sa fii creativ

Text
ADVERTORIAL
Gama de ustensile de bucatarie Fiskars FunctionalForm include o serie de articole inovatoare care sunt concepute sa acopere o arie extinsa de necesitati in bucataria moderna.
fiskars.jpg

Gama consta in articole fabricate din materiale plastice ultra-rezistente, multe cu suprafata Softouch®, precum si ustensile din nailon ranforsat cu fibra de sticla care asigura rezistenta, greutate redusa si durabilitate.

Taietorul de mere cu bol

Lama din otel inoxidabil taie marul in opt felii si indeparteaza cotorul in acelasi timp. Feliile de mar sunt lasate in bol, gata pentru servit.Totul rapid, practic si foarte curat!

Telul cu brate de silicon
 
Telul este confectionat din otel inoxidabil cu bratele siliconate ce protejeaza vasele acoperite cu teflon. Manerul ofera lejeritate in utilizare si un confort mainii, prevenind astfel oboseala. Modelul a fost creat de  catre designerul danez Jackob Heiberg.

Cu noile ustensile inovatoare Fiskars, vei vedea ca gatitul devine din ce in ce mai placut.

Incearca o reteta simpla si delicioasa de tort de mere cu crema de zahar ars pentru care poti folosi telul si taietorul de mere Fiskars.

Tort de mere cu crema de zahar ars

Timp de pregatire: 20 de minute
Timp de coacere: 40 de minute

Ingrediente:
1 kg de mere
200 g de zahar
1 lingura de apa
Pentru crema de zahar ars:
4 oua
500 ml de lapte
6 linguri de zahar
Esenta de vanilie
Pentru blat:
4 oua
8 linguri de zahar
5 linguri de faina
4 linguri de ulei
Esenta de vanilie

Se topeste zaharul amestecat cu apa, pana cand devine auriu. Se tapeteaza cu caramelul obtinut tava de tort, imbracand si peretii acesteia. Se lasa sa se raceasca, apoi se aseaza merele, curatate de coaja si taiate in felii medii. Se da tava la cuptor pentru 10-15 minute, pana se inmoaie merele.

Intre timp se prepara compozitia pentru crema de zahar ars. Se bat cu telul ouale impreuna cu zaharul.
 
Se adauga laptele si esenta de vanilie. Amestecul obtinut se toarna peste merele caramelizate si se da din nou tava la cuptor, pana cand se incheaga crema.

Pentru blat se amesteca ouale si zaharul, se adauga uleiul, esenta si faina. Aluatul obtinut se toarna in tava peste crema inchegata. Tava merge din nou la cuptor, pentru 15-20 minute. Cand este copt, tortul se lasa sa se raceasca, apoi se rastoarna pe platou. Poate fi decorat cu frisca si fulgi de migdale.

POFTA BUNA!

Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE