Fitto Cafe

Incercand sa iasa din „traditionalul” impus de catre cafenelele existente, Fitto Cafe abordeaza segmentul clientilor care acorda o importanta deosebita echilibrului alimentar, dar si modului de viata sanatos. Numele, derivat din grecescul Phyton („Planta”), spune totul.

Ideea de a asocia conceptul de sport, energie, sanatate cu cel al cafelei functioneaza deja in tari precum Ungaria sau Austria. Pentru Romania, acest trend este o noutate prin care se incearca repozitionarea consumului de cafea.

Fitto Cafe incearca sa impuna un nou mod de viata: cel sanatos. Asa cum ii spune si sloganul “The sporty, healthy way”, la Fitto Cafe veti putea incerca preparate exclusiv organice in una dintre cele mai fresh si mai prietenoase atmosfere din oras.

Fitto un concept care incearca sa mentina un standard al bunului gust, serviciilor de calitate si ingredientelor proaspete si naturale.

Fitto Cafe arata fresh,cu un stil modern de modern care bate in mar-verde-praz. Linistitor pentru ochi, relaxant pentru minte. Mobila si designul interior denota un stil minimalist modern. Combinatia de mahon, inox si marmura gri (aflate in lumina difuza a lampadarelor de hartie) fac o echipa senzationala. Totusi, la Fitto Cafe realizezi clar ca diferenta sta in detalii. Designul este minutios realizat. Mobila este atat comoda, cat si fancy si aranjata cu gust. Iar meniul este cu adevarat atentie la detalii superlativa.

Poza principala

34810_137019079693098_137018199693186_226216_5889526_n.jpg

Adresa
Calea Floreasca nr. 70-72, Sector 1
Telefon
021.230.90.93

Cafea, fresh-uri si cocktail-uri
Pentru conceperea meniurilor au fost angajati doi profesionisti, care si-au adus contributia in ceea ce priveste unicitatea continutului, training-urile angajatilor, achizitionarea veselei si a tacamurilor.

La Fitto Café ai ocazia sa gusti Rainforest Cafe, o cafea cu gust si aroma puternica, un amestec de cafea arabica din Brazilia si America Centrala, produs la ferme inregistrate ale Aliantei Padurii Tropicale. Crema densa il face extrem de potrivit pentru caffe latte si cappuccino dar si pentru un adevarat Espresso Italian.

Costin Gache, unul dintre cei mai cunoscuti barmani romani ai momentului, a reusit sa alcatuiasca un meniu de bauturi in care fresh-urile si limonadele de fructe se disting atat prin aspect, cat si prin arome. Cafeaua si preparatele din cafea umplu cateva randuri bune din meniu, alaturi de cocktail-uri sau racoritoare. Meniul ceaiurilor este, la randul lui, unul variat, sortimentele exotice fiind preponderente.

Fitto Cafe incearca sa impuna un mod de viata echilibrat, sanatos si delicios, in pur spirit occidental si cosmopolit. Ceea ce si reuseste prin ambianta deosebita si produsele 100% naturale si atent compuse.

Meniu fara surprize

Meniul de mancare, alcatuit de Dan Balescu, se distinge in primul rand prin originalitate, dar si prin exactitatea cu care sunt reprezentate felurile principale: fiecare dintre acestea este insotit de o imagine.

Salatele si sandwich-urile urmaresc, evident, linia de baza a locatiei, astfel incat pestele si legumele proaspete sunt preponderente. Toate componentele unei salate sunt feliate pe loc, acesta fiind motivul pentru care timpul de servire este ceva mai lung decat media.

Prajiturile de la Fitto Cafe sunt preparate in bucataria cafenelei, pentru a se putea garanta prospetimea.

Website
http://www.fittocafe.ro/
Facebook Comments

cmanager

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE