Uncategorized

Fleica de porc cu miere, ceapa si mere

1. Bateti carnea de porc, dupa care taiati-o pe diagonala cu un cutit ascutit. Ungeti carnea cu ulei si puneti-o intr-o tava, impreuna cu o cana si jumatate de apa. Potriviti de sare si piper. Frigeti intr-un cuptor preincalzit timp de 2 ore, stropind carnea in mod regulat cu sosul ce se formeaza in tigaie.

2. Luati carnea din cuptor si cu grija scoateti-o din tava, lasand-o deoparte. Amestecati ceapa, merele si salvia in sosul format. Adaugati 30 ml apa pentru a preveni uscarea. Puneti carnea inapoi, turnati sosul pe deasupra si lasati sa se friga pentru inca 30 de minute.

3. Luati carnea din cuptor si mariti temperatura la 200 C. Turnati mierea pe deasupra si mai lasati sa friga inca 15 minute. Luati carnea din cuptor si lasati-o sa stea deoparte 10 minute.

4. Feliati carnea si serviti-o cu ceapa si mere alaturi de legume gratinate si orez.

Poza principala

fleica_400.jpg

1,2 kg fleica din piept de porc
40 ml ulei floarea-soarelui
3 cepe, taiate in bucati
4 mere verzi, decojite si feliate
40 g salvie tocata
50 ml miere

Daca este adevarat ca dragostea trece prin stomac, atunci cu siguranta acesta este felul de mancare pe care nu poti sa nu il prepari pentru jumatatea ta.
Numar de portii
6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE