Uncategorized

Foietaj cu legume

1. Fiebe cartofii în coajă, în apă cu sare. Decojește-i și zdrobește-i bine cu furculița. Adaugă mazărea opărită separat și ardeiul tăiat în cubulețe. Adaugă un gălbenuș bătut. 

2. Condimentează cu un praf de sare, piper și nucșoară. La final, încorporează cu mișcări de jos în sus albușurile bătute spumă. Compoziția astfel obținută întinde-o pe jumătate din aluat. Acoperă cu cealaltă jumătate și presează ușor pe margine. 

3. Așază rulada într-o tavă unsă și tapetată cu hârtie de copt. Unge deasupra cu gălbenuș bătut și presară semințe de susan. Lasă la cuptor, la foc moderat, 30 de minute.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Drob în aluat

Poza principala

rulada_aperitiv_mica.jpg

400 g foietaj

250 g cartofi 

250 g mazăre verde 

½ ardei gras roșu

2 ouă

1 ceapă

2 lingurițe cu semințe de susan

sare

piper măcinat

nucșoară 

 

Plăcintă cu carne

Alegerea perfectă pentru o masă cu familia sau o petrecere cu prietenii.
Numar de portii
8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE