Foitaj cu ciocolata, alune si inghetata de cafea

1. Taiati ambele foi de patiserie (400 g fiecare) in cate 8 patrate folosind un cutit ascutit.

2. Puneti 8 dintre patrate pe o folie de copt. Impartiti ciocolata si alunele pe cele 8 patrate, presarandu-le in centru cu ajutorul unei linguri. Ungeti marginile foitajului cu oul batut. Acoperiti cu celelalte 8 patrate. Presati marginile. Ungeti suprafata cu galbenusul batut si puneti totul la frigider timp de 30 de minute.

3. Preincalziti cuptorul la 200 C. Coaceti foitajul cu ciocolata timp de 15 minute pana ce acesta devine maroniu-auriu. Serviti cald cu inghetata de cafea.

Poza principala

foietaj-cu-ciocolata-calda-si-inghetata-de-cafea_400.jpg

800 g foitaj congelat
200 g ciocolata neagra, taiata in bucatele
100 g alune taiate
1 ou batut
1 galbenus batut
inghetata de cafea cumparata

Dulce, delicios si rapid. Ce va puteti dori mai mult?
Numar de portii
8
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE