Foitaj cu oua de prepelița

1. Dezgheața aluatul în frigider. Întinde-l puțin cu sucitorul și, cu ajutorul unui cuțit ascuțit, cresteaza o margine de 2-3 cm pe fiecare latura.

2. Așaza aluatul într-o tava tapetata cu hârtie de copt și pune în mijloc câteva boabe de fasole sau de orez.

3. Da la cuptor zece minute. Între timp, da mozzarella pe razatoare și taie șunca și ceapa în cubulețe.

Briose aperitiv cu oua de prepelita

4. Scoate aluatul îndeparteaza boabele și pune brânza și șunca, un praf de sare și de piper.

5. Da repede la cuptor 20 de minute. Scoate tava, sparge deasupra ouale de prepelita și presara ceapa tocata.

6. Da la cuptor foietajul cu oua de prepelita 10-15 minute, pâna ce se încheaga albușul. Servește imediat.

 

Minitarta cu pasta de masline si rosii cherry

Poza principala

foitaj_mica.jpg

400 g aluat foitaj

5-6 oua de prepelița

200 g sunca/bacon

2-3 fire de ceapa verde

200 g mozzarella

sare

piper

 

Tarta cu rosii si porumb

Pare pretențios, dar este un preparat ușor de pregatit și potrivit pentru orice masa din zi.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE