Frigarui cu bacon

1. Taie carnea în bucați potrivite, numai bune de înfipt pe bețele de frigaruie.

2. Curața ciupercile, taie-le piciorușele și pune-le în vasul cu pui. Separat, fierbe inimile de curcan/pui.

3. Presara o lingura cu boia (amestecul e cel mai bun), adauga câteva linguri cu sos barbecue, o lingurița cu oregano și una cu cimbru pisat, sare și piper dupa gust și puțin ulei.

4. Adauga bucațile de pui și lasa deoparte 15 minute. Înfașoara-le în câte o felie de bacon și înfige-le pe țepușe de frigaruie.

5. Procedeaza la fel cu inimile și ciupercile. Așaza-le precum soldațeii într-o tava tapetata cu hârtie de copt, stropește cu sos și da la cuptorul înfierbântat 30 de minute, întorcând frigaruile la jumatatea timpului. Servește-le imediat stropite cu sos barbecue.

 

Frigarui de miel cu salsa de mango

Poza principala

frigarui_mica.jpg

500 g pui

300 g ciuperci

300 g bacon

150 g inimi de curcan

sos barbecue

cimbru

oregano

ulei

sare

piper

 

Frigarui exotice

Frigarui delicioase de savurat împreuna cu familia sau cu prietenii.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE