Uncategorized

Frigarui cu cartofi copti

1. Taie pieptul de pui pe lungime, în fâșii groase și condimenteaza-le. 

2. Înfige ușor, în fiecare fâșie, câte un bat de frigaruie.  Rumenește carnea pe gratarul încins. 

3. Arunca în jar și cartofii spalati. Între timp, freaca brânza de vaci cu untul și smântâna. Adauga la final mararul tocat. 

4. Când cartofii sunt copti, taie-i pe jumatate și scoate-le o parte din miez. 

5. Umple rapid cu crema de brânza și servește-i alaturi de frigarui și castraveti murati.

 

Cartofi franțuzești

Poza principala

frigarui_cu_cartofi_copti_mica.jpg

1 piept de pui

4 cartofi

200 g brânza de vaci

25 g unt

60 g smântâna

1 legatura de marar

boia dulce

sare

piper

 

Frigarui exotice

Un pranz simplu si usor de pregatit!
Numar de portii
2
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE