Frigarui cu creveti si nectarine

  1. Curățați creveții și spălați-i, apoi tamponați-i cu prosoape de hârtie.
  2. Plasați creveții și feliile de nectarine într-o pungă resigilabilă.
  3. Pentru sos, combinați într-un bol coriandru, coaja de portocală, sucul de portocală, sosul de chili și usturoiul.
  4. Turnați sosul obținut peste creveți și sigilați.
  5. Lăsați punga în frigider să se marineze pentru un interval de la 15 minute la 1 oră.
  6. Scoateți nectarinele și creveții din pungă.
  7. Montați alternativ pe frigărui și presărați sare după gust.
  8. Plasați frigăruile pe un grătar și gătiți-le timp de 7-9 minute.
  9. Serviți cu felii de portocală proaspătă.
  10. Dacă folosiți bețe de frigărui de bambus, lăsați-le în apă caldă timp de 30 de minute înainte de utilizare.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

frigarui_cu_creveti_si_nectarine.jpg

  • 25  creveți mari
  • 2 nectarine, feliate
  • 3 linguri coriandru proaspat
  • 2 lingurite coaja de portocala
  • 2 linguri suc de portocala
  • 1 lingura sos de chili
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 1/8 linguriă sare
  • felii de portocala
Fructe și fructe de mare, un deliciu ușor de preparat.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE