Frigarui cu somon

1. Amesteca uleiul de masline cu sosul picant si toarna peste cuburile de somon. 

2. Taie dovleceii rondele. Opareste-le un minut, apoi scurge-le bine. Pune cate un cub de ardei rosu pe cate un bat de frigaruie, dupa care alterneaza cuburile de somon cu rondelele de dovlecei. La capatul fiecarui bat, pune cate un cub de ardei rosu

3. Unge fiecare frigaruie cu restul de ulei de masline si pune-le pe gratar. Stropeste cu lamaie.

Poza principala

h_01061859_mica.jpg

35ml de ulei de masline

45ml de sos picant

500g de somon, fara pielita si taiat cubulete

4-6 dovlecei, taiati rondele

Un ardei rosu, taiat cuburi

Suc de lamaie

Iata ce puteti pregati pentru un barbecue cu prietenii. Aceste frigarui delicioase sunt reteta succesului.
Numar de portii
4
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE