Frigarui de creveti

1. Amestecati 80 ml ulei de masline cu zeama de lamaie, usturoiul si patrunjelul. Puneti cate 4 creveti si o felie de lamaie pe fiecare bat de frigaruie, apoi puneti frigaruile intr-un bol mai mare. Turnati amestecul de ulei pe deasupra, acoperiti si lasati la frigider pentru o ora.

2. Prajiti crevetii in cuptor, pe grill sau pe gratar pana sunt facuti. Crevetii se fac foarte repede.

3. Amestecati rosiile cu feta, menta si restul de ulei de masline, asezonati si serviti alaturi de frigaruile de creveti.

Poza principala

frigarui_de_creveti_h_01664702_mica.jpg

100 ml ulei de masline
zeama de la o lamaie
2 catei de usturoi, tocati
30 g patrunjel proaspat, tocat
24 creveti, curatati
1 lamaie, taiata in 6
10 rosii cherry, tocate
1 bucata de branza feta
piper negru proaspat macinat
15 g frunze de menta, tocate

Deliciosi ca gustare sau aperitiv, acesti creveti sunt excelenti si alaturi de paste, ca fel principal.
Numar de portii
6
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE